A megrendelés folyamata

KERESÉS

Hogyan juthat Ön is a tökéletes konyhai munkalapjához?

Miért érdemes akril konyhapultot választani? Mire kell odafigyelnem a vásárlás előtt? Miért érdemes minket választania? Müller László vagyok, és a tökéletes konyhai munkapultot kínálom Önnek akrilkötésű ásványi lapokból. Hogy hogyan jut el Ön az első ötlettől a tökéletes konyhai munkalapjáig, azt megtudhatja weboldalunk hasznos információkkal ellátott hasábjairól. Segítséget nyújtunk a munkalapok közötti eligazodásban, abban, hogy az akril alapanyag melleti döntése biztos és megalapozott legyen és ezen felül még, hogy milyen minőségi követelmények alapján élvezheti a hosszútávú előnyeit optimális választásának.

A megrendelés lebonyolítása a következőképpen zajlik:

Mi, mikor fog történni, mire kell hogy számítson és felkészüljön?

A megrendeléseket alapvetően csak írásos formában fogadjuk el és dolgozzuk fel. (e-mail, fax, levél, személyes jegyzetek)

Csatolandó dokumentumnak tekintendő az összes, a megrendeléshez kapcsolódó tervrajz és a kitöltött megrendelői űrlap, melyet itt tölthet le:

nyomtatott verzió letöltése itt  h4-notes

internetes (papír nélküli) űrlap itt first_kicsi

A kitöltött űrlapok tartalmazzák a megrendeléssel kapcsolatos legfontosabb információkat.

A megrendelés szükséges feltételei:

A megrendelés életbelépéséhez szükségesek tehát, valamelyik formátumú kitöltött űrlap, aláírva. Amennyiben az elkészítendő termék bonyolultsága túlhaladja az űrlap kereteit, akkor külön tervrajz, vázlat, feljegyzés pontos méretezéssel.

50% előleg befizetése. Ezek együttes megléte időpontjában érvénybe lép megrendelése.

Mit tartalmaz a visszaigazolás?

Megrendelését természetesen írásban igazoljuk vissza, mely tartalmazza összes idetartozó adatot: a megrendelő adatait, beszerelés címét, a színkódot (kódokat), a megrendelt akril termék árát és a szállítási beszerelési határidőt. A visszagazolás után Önnek már nincsen több tennivalója, csak megvárni a szállítási határidőt. A kiszállítás előtt 2 nappal telefonon kérjük a pontos időpont egyeztetését.