Tervezési szempontok

KERESÉS

Hogyan juthat Ön is a tökéletes konyhai munkalapjához?

Miért érdemes akril konyhapultot választani? Mire kell odafigyelnem a vásárlás előtt? Miért érdemes minket választania? Müller László vagyok, és a tökéletes konyhai munkapultot kínálom Önnek akrilkötésű ásványi lapokból. Hogy hogyan jut el Ön az első ötlettől a tökéletes konyhai munkalapjáig, azt megtudhatja weboldalunk hasznos információkkal ellátott hasábjairól. Segítséget nyújtunk a munkalapok közötti eligazodásban, abban, hogy az akril alapanyag melleti döntése biztos és megalapozott legyen és ezen felül még, hogy milyen minőségi követelmények alapján élvezheti a hosszútávú előnyeit optimális választásának.

Hogyan tervezzünk akrilkötésű ásványi lapokkal?

Tervezési szempontok a Corian -nal, Staron -nal vagy Hanex -el.

Az elsődleges szempont az anyag tulajdonságaiból fakad.

Az akrilkötésű ásványi lap (ÁDH) alapjában véve felület burkolati anyag. Ez azt jelenti, hogy általában egy megfelelő vastagságú hordozó anyagot burkolunk be vele. A késztermék optikája persze azt mutatja, hogy mondjuk egy pult 10 cm vastag, de annak nem kell 10 cm vastag Corian -ból készülnie. A láthatatlan illesztés okozza a folytonosságot az anyag felületén.

Úgynevezett Önhordó szerkezetet csak feltételesen tudunk létrehozni, és nem minden alkalmazáshoz ez a megfelelő eljárás. A manapság egyre jobban teret hódító 3 dimenziós formálás adja a legtöbb önhordó (nem kell hordozó anyagot használni) szerkezet lehetőségét.