Bubu

KERESÉS

Hogyan juthat Ön is a tökéletes konyhai munkalapjához?

Miért érdemes akril konyhapultot választani? Mire kell odafigyelnem a vásárlás előtt? Miért érdemes minket választania? Müller László vagyok, és a tökéletes konyhai munkapultot kínálom Önnek akrilkötésű ásványi lapokból. Hogy hogyan jut el Ön az első ötlettől a tökéletes konyhai munkalapjáig, azt megtudhatja weboldalunk hasznos információkkal ellátott hasábjairól. Segítséget nyújtunk a munkalapok közötti eligazodásban, abban, hogy az akril alapanyag melleti döntése biztos és megalapozott legyen és ezen felül még, hogy milyen minőségi követelmények alapján élvezheti a hosszútávú előnyeit optimális választásának.
Fekete és zebrano – trend és elegancia ötvözete

Posted in: Bubu, konyhapult by admin on 2009. július 31. péntek

munka 2

A gyári ajánlásokkal ellentétben.

Mikor vállaljuk el ezt a merész “húzást”?

Konyhai munkapultnak nem teljesen ajánlatos a fekete, illetve a sötét színek. Ennek ellenére a design és a stílus megköveteli ennek a színnek is az alkalmazását.

Mikor válasszunk sötét színeket és milyen rizikónak tesszük ki magunkat?

Ha a belsőépítészeti színterv semmilyen világos alternatívát nem enged. Ha ez tetszik a legjobban, a hátrányos tulajdonságok ellenére is. Az akrilkötésű lapoknak ugyanis a 30%-a polimerizált akrilgyanta, melynek a csiszoló pora minden esetben fehér illetve világos. Amikor az anyagot az elkészítés során csiszoljuk, mindig világos csiszoló foltokat látni. Ez azt is eredményezi, hogy a használati nyomok legkisebb karcai is fehéren fognak világítani egy sötét felületen. Ezen kívül a gyárak elzárkóznak a garanciális esetektől is, amennyiben kiderül, hogy sötét szín konyhai alkalmazásra készült.

De akkor mit lehet tenni?

Az egyetlen épkézláb ötlet, ami még mindig nem hívja életre a gyári garanciát, de mégis magasabb használati értéket kölcsönöz, hogy ha elkerülhetetlen a sötét szín használata, semmi esetre sem válasszunk egyszínű dekort. Válasszunk ehelyett inkább kis szemcsés vagy akár nagy szemcsés dekort, mert ezek a színek kicsit megtörik a használat okozta nyomokat a felületen.